Mærk det autentiske Italien

Mærk det autentiske Italien

Italien er uden tvivl et af danskernes fortrukne rejsemål, og det er ikke uden grund. En fantastisk natur og en madkultur, som er et helt kapitel for sig selv. Populariteten har både givet en positiv og negativ effekt på turismen. Det er i dag meget nemt og billigt at komme til Italien, så derfor åbner det mange mulighed for eksempelvis at børnefamilier kan komme afsted. Den øget popularitet har samtidig også gjort, at det kan være svært at finde det autentiske Italien. Der hvor man møder italienerne ved grønthandleren, og hvor man kan mærke den italienske stemning helt ind i knoglerne. 

Italien er et oplagt feriemål for familie. Vejret er stort set altid godt, og der er aktiviteter for hele familie. Selvom Italien er blevet meget turistet, er der stadig mulighed for at komme helt tæt på den italienske kultur. I stedet for at vælge at leje en ferielejlighed af et bureau, kan du gå lidt utraditionelle veje og leje en feriebolig i Toscana af en lokal italiener. Italienere er meget gæstefrie, og derfor kan du være heldig at komme med ind bag i italienske hjem og måske endda blive inviteret med til en middag. Der er nemlig langt fra den italienske pizza, som vi kender til den rigtige italienske udgave, lavet af en italiener. 

Den italienske kultur er meget afslappet og forskellige i forhold til den danske. Italienerne er familie mennesker med stort f, og de går meget op i samværet med deres familie. Tempoet er et helt andet end i Danmark, og de lange måltider rundt omkring det store spirebord kendetegner meget, hvordan den italienske hverdag er. Derfor er det en oplagt mulighed for at lære noget af den italienske kultur og komme helt ned i tempo, og bare være sammen som familie uden hverdagens stress og jag. 

 

Comments are closed.